Man kan förstås välja att försöka efterlikna traditionella smaker på biffar och sås, men jag föredrar att göra det medvetet annorlunda – dels för att jag inte försöker kamouflera något (det har aldrig funkat de gånger jag faktiskt försökt), dels för att jag tycker det funkar bättre att anpassa kryddning och proportioner efter råvaran
En smakrik gryta med torsk och räkor som serveras med ris och en aioli och gärna lite bröd till. Denna rätt har mamma lagat länge och den är lika god varje gång
Vår dotter Saga har vuxit upp med stor del raw food i sin kost men nu när hon snart är sju så berättar hennes kropp ganska tydligt vad hon behöver och vill ha, och jag uppmuntrar henne att lyssna på sin kropps visdom
Vår Linus är iväg på datakväll med några killar från klassen och ska sova över. börjar komma i den åldern nu när det är roligare att vara med kompisar än hemma med sina mossiga föräldrar
Räkna med att vi kommer sova över varje gång hädanefter. Det kommer från att barnen har läst böckerna om Fru Skräck där Farmor Kanin bakar de godaste kakorna som ser ut som syltkakor och alla som äter dem blir snälla och glada
haricots verts med chili, sötsur fisk och jasminris, tummen. Freja testar att äta med pinnar. Många gånger hör man folk klaga på att barnen inte äter ordentligt, äter väldigt ensidigt och framförallt att de inte äter grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.