Blanda vetemjöl special, grovt rågmjöl, rågsikt, bakpulver & havssalt i en bunke. Häll i oljan och mjölken (laktosfri) i bunken/över mjölblandningen och rör till en kladdig deg
Hacka blomkålshuvudet i små bitar och mixa sedan tillgrumligkonsistens. Tillsättäggvitor, hackad mozzarella, linfrö och salt och blanda runt tillsmidig smet
För att få ett ännu vackrare yttre kan pumpafrön läggas i formen innan smeten hälls i. 12 tsk bikarbonat. 12,5 dl fil eller kvarg. 1Blanda de torra ingrediensernavidsidan om, inklusive solrosfröna. 1Häll ner smeten i bakformen. Grädda i ugnens nedre del i ca 1 timme
Ingredienser. Vitkål - strimlad. Vitvinsvinäger. Italiensk salladskrydda. Citronpeppar. Persilja - hackad. Strimlavitkål tunt, lägg i en bunke, ringla över rapsolja och vitvinsvinäger, pudra ett tunt lager citronpeppar, italiensk salladskrydda och blanda runt allt tillsätt hackad persilja och vänd runt försiktigt
Blanda vetemjöl, rågsikt, bakpulver & havssalt i en bunke. Häll i oljan och mjölken (laktosfri) i bunken/över mjölblandningen och rör till en kladdig deg
Ingredienser. Ingredienser. Rosta Solroskärnorna & pumpakärnorna i ugnen i ca. Blanda alla torra ingredienseri en bunke tillsammans med de rostade & kryddade fröna
Men pyssla med bakning det tycker jag om och det verkar ha gått i arv tillOlivia och Ida. Jag är inte så mycket för pyssel med papper, pennor och lim och sånt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.