Serveragärnamed sallad. Dela, kärna ur och strimla paprikan. 11 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja. 11 krm svartpeppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 750 g benfri kassler 1½ kg potatis 1 morot 2 gula lökar 3 vitlöksklyftor 1 röd paprika 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 6 dl Arla Köket® syrad grädde lätt 15% 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 dl Kvibille® cheddar rivenSätt ugnen på 200°. Blanda alla ingredienser och lägg i en ugnssäker form, ca 20x30 cm
Blanda sedan samman alla ingredienser och låt såsen stå i kylen några timmar innan servering. 1majonnäs. 1dragon, torkad. 1senap, dijon eller vanlig. 1gurkmeja för färgen, kan uteslutas
Häll såsen över köttet och strö på champinjoner. Lägg några på gratängen och servera resten till. Krydda med salt och peppar och bryn på båda sidor i smör i en stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.