Malaxlimpa - bröd med lång hållbarhet
Bröd att baka
Bröd att baka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 70 g jäst
  • 1,5 l vatten
  • 3 dl råg
  • ½ l sirap
  • 4,5 dl socker
  • 2 tsk bikarbonat
  • 4 msk salt
  • 1 kg fint rågmjöl
  • 1-1,5 kg grovt rågmjöl
  • 3 timmar
  • 1 timme och
  • ½ timme av
  • ½ dl socker
  • 1,5 liter deg
  • ½ kilo socker
  • 50 g jäst
  • 1,5 l ljumt vatten
  • 2,5 dl memma
  • ½ l sirap
  • 3 dl socker
  • 2 tsk bikarbonat
  • 6 dl vetemjöl
  • 3 msk salt
  • 1,5 dl lingonsylt
  • 2,5 kg rågmjöl
  • 150 C ca
  • 2,5-3 timmar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.