Lägg ett lager med lök ovanpå, ett lager med morötter och till sist en burkmedmakrill där du delat filéerna i valfri storlek (spara tomatsåsen från filéerna)
även om jag gjorde en stor miss på den ena. -) Det skulle vara Rabarber med kanel, men av någon anledning tog jag i vanilj istället för kanelstång, när jag kokte marmeladen, och upptäckte inte mitt fel förrän efter den var färdig, Så alltså kan man byta ut kanelen i det receptet mot vaniljfrön och det blir jättegott ändå
Förra veckan var vi ett par tjejer som var ute på äventyr och hade en liten picknick med oss. Mitt bidrag blev några cupcakes och små burkarmed cheesecake
Förvara kallt i en glasburkmed tätslutande skruvlock. Det tar endast en halv timme att laga, med enkla ingredienser som finns att köpa i en vanlig mataffär
Lägg i fiskfiléerna i pannan med köttsidan nedåt. Salta och peppra makrillfiléerna. Stek ytterligare 2 minuter, lägg upp på fat med citronskivor eller klyftor. 8 makrillfiléer
Med inspiration härifrån, tillreddes dessa fräscha fina fiskbiffar. På balkongen givetvis. Jag serverade med grönsaker, turkisk yoghurt och en klyfta lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.