Varva det marinerade köttet med de andra ingredienserna på fyra spett. Blanda marinaden och låt fläskfilén ligga i den cirka 1 timme. Grilla spetten runtom 6-8 min och pensla med marinaden. 1 paket bacon. 0,5 kg fläskfilé, i bitar 10 prinskorvar 2 st paprikor i bitar 8 st tomater, små 8 st smålökar eller halvor av större lök 1 paket bacon Marinad
Smält smöret och blanda med olivolja, pressa i vitlök. Servera med ruccola. Halvera baconen på längden, vik över och lägg i varannan ”ficka” i potatisen
Jag fick lite inspiration frånrecept på internet men gjorde om lite efter eget tycke och smak. Ringla ev mer smör runt om fisken, det blandar sig fint medbaconblandningen i ugnen
Klipp baconet i småbitar och börja steka upp det, häll av lite fett då och då från pannan. Efter en titt i frysen grävde jag fram lite smårester och det blev till en god Pastasås och till det kokade jag bönpastan från Risenta
Lägg i potatisen, krydda med timjan, salt och vitpeppar. Servera med brödkrutongerna. Skär bort kanterna på brödet, skär brödet i stavar och stek dem krispiga i smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.