Bryn färsen i en stekpanna och pressa i vitlöken, krydda med salt och peppar. Servera med en sallad. Denna rätt måste ni göra så krämig och framförallt tar det inte lång tid
Förra veckans vegetariska middag makaronigratäng, receptet översatt från Bal Arneson. Men nu sitter vi där, helt fast och glor på avsnitt efter avsnitt, med penna och papper i högsta hugg
125 g cantadou med vitlökssmak. Sätt ugnen på 200°. Koka makaronerna och strimla kasslern. Woka ratatouillen i olivoljan i en stekpanna ca 5 minuter eller tills grönsakerna börjar mjukna
Smaksätt med saltoch peppar. Servera med ketchupen och grönsaker. Sätt ugnen på 225° Skär skinkan och purjolöken i tärningar och blandadem med de kokta makaronerna
Jag är ju som ni vet inte så himla förtjust i att slänga mat så häromdagen när vi hade ett gäng överblivna makaroner i kylen fick dessa förvandlas till “mac and cheese”, en krämig makaronigratängmed ost och annat gott
Där finns tavernan Asteria och det bästa man kan äta där är, enligt mina barn, makaronigratängen pastitsio och enligt mig och min man långlagad kaningryta, stifado
Igår blev det traditionell mac ‘n cheese med vanlig ostsås med muskot och lite vitt vin i (för att bryta av mot fettet), men den jag gjorde till mig själv hade smak av dijonsenap (en hit) och toppades med såväl panko, smörkluttar och ost
Där finns tavernan Asteria och det bästa man kan äta där är, enligt mina barn, makaronigratängen pastitsio och enligt mig och min man långlagad kaningryta, stifado
Där finns tavernan Asteria och det bästa man kan äta där är, enligt mina barn, makaronigratängen pastitsio och enligt mig och min man långlagad kaningryta, stifado
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.