Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Skär filéerna i lite mindre bitar, krydda dem med chicken&steak och stek till fin färg. Vispa ihop Cantadou, crème fraiche, grädde och buljongtärningar och pepparmix, låt det koka ihop sig
Bland alla de tsentals recept man kan dyka ner bland föll lotten för ett tag sedan på korintkakor. Bredvid storfavoriten hallongrottor så kommer nog korintkakor in som en god tvåa bland kakklassikerna
Detta är en chokladig variant av "makalösa" småkaka som är en av mina favorit småkakor. Om ni inte har bakat makalösa så tycker jag absolut att ni ska prova
ca 4 - 6 portioner. ca 2 - 3 msk hackad färsk, eller fryst, basilika till garnering. Sätt in formen i mitten av ugnen och grädda i ca 15 - 20 minuter. Sätt in formen igen, utan folie, och grädda i ytterligare ca 15 - 20 minuter. ca 4 - 6 portioner lite matfett till att smöra formen med. ca 2 - 3 msk hackad färsk, eller fryst, basilika till garnering
6-8 mariannekarameller. 25-50 g mörk choklad, kaka eller knappar. -Mama Skogly ♥ ca 30 st. 6-8 mariannekarameller. 25-50 g mörk choklad, kaka eller knappar
Rör rumsvarmt smör och socker smidigt. Blanda i korinter och ägg. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner. Arbeta ihop till en deg och låt vila i kylen i 1 timme
På midsommarafton bjöd jag på en otroligt god jordgubbstårta. Jag är inte så självgod som det låter, receptet kommer nämligen från ICA och jag kan inte riktigt ta åt mig äran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.