Varm chokladmed skumtomtar ochvitchoklad. I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Vill du lyxa till det extra mycket kan du toppa medchokladsås, kolasås, polkasås eller något annat smarrigt
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Jag ville ha dem vitaoch vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Extra plus att de blir så vackra också med de olika lagren, då smakar det extra gott också. Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag
Bryt chokladen i bitar och smält tillsammans med smöret i en kastrull eller i en skål i mikron. Rabarber är något som jag verkligen förknippar med sommaren och häromdagen blev jag sugen på att göra en paj med lite andra smaker än en traditionell smulpaj
Blanda gul lök, paprika, vitlök, chilioch övriga kryddor i boten av grytan. Just vid detta tillfälle slapp jag överväga detta alternativ, då höstens första långlagade gryta till ochmed blev bättre än förväntad
Riv chokladenoch rör ned i grytan. Rör om då och då. Bryn färs, lök och 3 vitlöksklyftor i olja. Tillsätt tomatpure, spiskummin, oregano ochchilipulver, fräs i 3 minuter. Tillsätt krossade tomater, buljongtärningar, sambal oelek, 1 tsk socker och lite salt, småkoka under lock i 20 minuter. Blanda sedan ner paprikorna och bönorna i grytan, småkoka i 10 minuter. Blanda yoghurten med 1 pressad vitlöksklyftaoch lite salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.