Majskyckling med smörkokta rotfrukter och dragonsås
alltommat.se
alltommat.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • majskycklingfiléer med skinn (à 300 g)
  • smör
  • salt
  • nymald svartpeppar
  • gulbetor
  • kålrot (500 g)
  • morötter
  • vatten
  • konc kycklingfond
  • torrt vitt vin
  • strimlad bladpersilja
  • bananschalottenlök
  • äggulor
  • lätt crème fraiche
  • finhackad dragon
  • bladpersilja
  • 8 personer Ingredienser Majskyckling 4 majskycklingfiléer med skinn (à 300 g) 2 msk smör 2 tsk salt 1/2 tsk nymald svartpeppar Rotfrukter 500 g gulbetor 1 kålrot (500 g) 4 morötter 4 dl vatten 2 msk konc kycklingfond 1/2 dl torrt vitt vin 100 g smör 1 dl strimlad bladpersilja 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar Sås 1 bananschalottenlök 1 1/2 dl torrt vitt vin 3 äggulor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk finhackad dragon 1/2 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar Garnering bladpersilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.