Av skyn som bli brukar vi göra sås, sila ner den i en gryta och låt den koka ner påspisen en stund - ju längre tid desto mer smak påsåsen - och späd sedan påmed grädde, mjölk eller crème fraicheoch red av så du får den som du vill ha dinsås
En stor majskyckling som legat imarinad bäddades ner i grytan tillsammansmedlite godsaker. Häll av skyn i en kastrull ochtillsätt grädde och créme fraicheoch smaka av såsenmed honung, soja, salt och peppar
Vill man ha såsistället för buljongen så red av medliteMaizena. Lägg sedan ner kycklingeni en lergrytatillsammansmed purjolök, morötter ochchampinjoner
Receptet kommer ifrån underbara Sara Bäckmo Som har en helt fantastisk blogg om allt som har med trädgård att göra, har lärt mig massor om hur man anlägger en täckodling
Salta och peppra efter smak, låt såsen dra medan du grillar. Grillsåsmedchili. De är enkla att göra och tar ingentid, man vill ju helst umgås medsina vänner och sedan äta en god grillmeny
Förmedlatmedvänliga matglada hälsningar genom KatinkasKitchen. Man kan även göra en tomatversion av den nya sommarfavoritenmangochutneysås, som vi kommer fortsätta njuta av inpå hösten ochvinterntill fläsk och annat kött bland annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.