Forma till biffar/burgare och stek dem i matoljan på medelvärme ca 3-5 min per sida. Mixa bönor (du kan även välja andra bönor än just kidneybönor), vitlök, potatisar och morötter tillsammans med havremjölken
Servera dem med potatis, grillade tomater, sparris och crème fraiche. Grilla sparris och tomater ca 5 min runt om. Grillabiffarna ca 2 min på varje sida. utskurna biffar (à 125 g)
Mört kött som oxfilé eller ryggbiff kan du bara vända i marinaden och sedan grilla eller steka direkt men marinera gärna en stund medan du förbereder tillbehör och tänder grillen
Grilla runt om och servera snabbt. Salta biffarna och grilla på hög värme i 1 minut på varje sida tills de får fin färg. Flytta köttet lite åt sidan och grilla vidare i ca 3 minuter eller tills innertemperaturen når 58 grader
Nu har de även kommit ut med en ekologisk version av sin vanliga grönsaksfond och en asiatisk fond med ingefära, chili och vitlök samt faktiskt också veganmärkt sina fem växtbaserade fonder (Scharlottenlöksfonden, kantarellfond, asiatisk, grönsaks och ekologisk grönsaksfond) – så de har verkligen vässat sitt vegogame på senaste
Veganska hamburgare med grillad lök och fejkon – Recept fyra från Grill & BBQ SM. Veganska ribs med coleslaw och potatisklyftor – Jävligt Gott Festivalkäk med Bråvallafestivalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.