Varsågoda, här är en smarrig tomatomelett medmajsoch fetaost. Detta inlägg är alltså förberett sedan innan och jag har ätit vegetariskt några gånger senaste veckorna för att ha recept att dela med mig av till er varje måndag
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både medoch utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Spola av bönorna med kallt vatten och låt dem rinna av. Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Nu är jag sugen på att även göra min egen tahini men till det här receptet fick det bli en färdigköpt och den passade väldigt bra i morotssoppan tillsammans med fänkålsfrön och kummin
Korv med rostade rotfrukter och äppelsallad. Och det blev gott. Vispa ihop senap med olivolja i en skål. Blanda potatis och morötter med olivolja i en långpanna
Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng med tomatsås och just mozarella
Nu är det åter jobbvecka och jag drar igång veckan med ett vegetariskt recept, precis som vanligt. Lägg in potatisen i folie och lägg in dem på gallret i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.