Ingredienser Portioner. 4 1/2 gul lök 1 msk smör 1 tsk vetemjöl 1/2 dl rött vin 2 msk kalvfond på flaska 2 dl crème fraiche 2 msk konjak 1 msk grönpeppar i lag Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smaka av med salt och peppar. Rör ned osten och låt smälta under omrörning. 1100 g riven ost, gärna cheddar eller annan ost med rejäl smak. 1garnera med
Mosa potatisen med en gaffel eller en potatispress, blanda i ägget och saltet. De kan smaksättas med lite av varje som örter, soltorkade tomater, pesto, vitlök, paprika, ja you name it
Servera laxen med pressad potatis, riven pepparrot, citronklyftor att pressa över fisken och sugarsnaps som du sköljer av och snabbt fräser några minuter på hög värme i lite smör med salt och svartpeppar
Blanda ihop creme fraîche ochmajonnäs i en skål. Lägg röstin på ett fat och dekorera med kallrökt lax, den krämiga laxröran, stenbitsrom, finhackad rödlök, finriven Västerbottensostoch till sist ett flarn av Västerbottensostoch en liten kvist med dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.