Majonnäs
suss500
suss500

Majonnäs

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ägg
  • 2½ dl rapsolja
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • ½-1 tsk senap
  • salt och peppar
  • Knäck ägget och häll alla ingredienser i en glasburk lagom står så du får ner mixerstaven i den, en gammal honungsburk brukar vara lagom stor.
  • Ställ mixerstaven i botten på burken, kör på full effekt och rör inte mixerstaven förrän det börjat bli krämigt, då kan du vicka lite på staven och dra den sakta dra den uppåt tills all olja blandats in och det blivit en krämig majonnäs .. klart! smiley
  • Håller sig 2-3 veckor i kylskåpet .. men den brukar ta slut mycket tidigare smiley

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.