Magret de canard abricot
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ankbröst
  • ½ tsk salt
  • 2 msk aprikosmarmelad eller mosad färsk aprikos
  • 1 vitlöksklyfta
  • pressad
  • 1 tsk sesamfrön
  • 500 g färsk bandspagetti 
  •   
  • Sås
  • 1 schalottenlök
  • finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 2½ dl buljong
  • 1 msk aprikosmarmelad
  • ½ tsk maizena stärkelse + 1 msk vatten
  • ½ apelsin
  • finrivet skal av
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Gräslök
  • hackad 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.