Magnus Kebabsås
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ dl turkisk yoghurt
  • 12 msk majonäs
  • 11½ msk italienska torkade örter (oregano tex)
  • 1½-1 st vitlöksklyfta
  • 12 krm spiskummin
  • 11 tsk chilisås
  • 11-2 krm cayennepeppar
  • 11-2 tsk sambal olek
  • 11 msk apelsin juiceBlanda alla ingredienser och rör om.
  • 1 Låt gärna såsen vila 10-15 minuter innan servering.
  • 1 Många gillar extra stark sås, och är du en av dem (som jag) så använder du mer chilipeppar eller sambal olek. Ett annat gott råd är att använda lite Harissa (en starkare pepparsås)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.