For my international readers. instagram 100kitchenstories. Det är sommar, det är sol och det är varmt. Det man helst vill dricka och äta är då något kallt och svalkande, som man kan ha förberett sedan dagen innan, som man bara kan plocka fram från frysen och som givetvis är hälsosamt och utan socker
Att göra en tårta i form av en gravidmage är lättare än vad man tror. Tutorial. För magen så använder jag tårtbotten som är lite större än skålens diameter, i detta fall tårtbotten gjord i bakform med diameter 24 cm till skål med diameter 22 cm, och tar tårtbotten precis som den är, utan att skära till något, och fyller som vanligt
Om inte glassmaskin används så häll smeten i en plastform och in i frysen. Kör i glassmaskin 45-50 minuter och häll därefter ner glassmeten i en plastform och ställ in i frysen, ska frysa minst 4 timmar
Packa det hårt i en rund form. Stjälp snabbt upp kulan på en plåt, och lyft bort formen. När båda kulorna är urgröpta så rullar jag en lång korv av sockerpasta, och formar till en rund ring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.