Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Anette äter ju inte kött så den dubbelmarinerade fläskytterfilén gick inte hem hos henne
Ingredienser Laxbiffar 4 st laxfiléer 1 st Ägg 1 st hackad gul lök 1 st lime - rivet skal och saften 1 st urkärnad röd chilipeppar 1 tsk Salt 1 krm svartpeppar Smör Limeaioli 2 st pressade vitlöksklyftor 1 msk limesaft 1 msk dijonsenap 1 st helt ägg 2 dl neutral rapsolja 1 tsk rivet limeskal salt & peppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
Wow, det räcker ju till en hel del. Det är matlådans dag imorgon, så varför inte göra slag i saken. Och det är inte bara pengar man sparar på att ta med sig en matlåda, utan man gör en insats för miljön också genom att minska matsvinnet
En lyxig rätt som passar lika bra att bjuda på när man får gäster eller till vardags. Festlig fiskgratäng med lax, spenat, läcker dillsås och duchessepotatis
Blanda alla ingredienser förutom majsstärkelse i en skål. Skär upp laxen i portionsbitar. Medan laxen tillagas, häll över återstående marinad i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.