Kokosolja till stekning. Hallon till topping. Toppa med valfritt tillbehör och njut. Idag tillsammans med den nya kokoskvargen som är galet god, kunde smakat lite mer kokos men det fixas ju lätt med lite kokosflingor
Det här är ett jättebra lunchtips, eller ett lite rejälare mellanmål för hungriga barn. Att göra toasts i smörgåsgrill är ju såååå gott - och superenkelt
1 dl majonnäs 1 msk fransk senap 1 msk svensk senap 10 st cornichoner ( inlagd minigurka ) , hacka 1 salladslök, hacka salt & peppar 2 msk finhackad persilja Blanda ihop alla ingredienser och den räcker till 4 hamburgare. 4 hamburgare
Servera med era favorit tillbehör. Egengjorda burgare är så magiskt gott och enkelt. Hamburgare. Häll i vinet och rör till en jämn smet, slå på mjölken osten och låt sjuda tills osten smält
När helgen är fullbokad är det snabba rätter som gäller på menyn och igår blev det en enkel omelett med kallrökt lax och egna sparrisar från trädgårdslandet tilllunch
Bred ut den lösa tomatsåsen på tortillan, på med mosade makrillen och strö över osten. 1 fullkornstortilla. 1 fullkornstortilla 1 burk makrill i tomatsås
Men de här potatisarna blev aldrig klara, de stod i ugnen hur länge som helst och hjälptes till och med på i micron, så att det där finliret att få skalen snygga fick jag liksom skippa och köra alltihopa i en pajform istället
Forma färsen till fyra hamburgare och platta till. Stäng av plattan och låt dem ligga kvar och dra till sig i pannan en stund om du vill ha dem mer åt det välstekta hållet
Vill du inte ha bröd till så blir det gott att bara svepa in hamburgaren i ett salladsblad istället. Hamburgare går hem hos alla och passar även oss som äter glutenfritt à la LCHF och Paleo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.