Maffigt, mörkt, glutenfritt surdegsformbröd med hampa, chia och blåbär
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl vatten, knappt fingervarmt,
  • 33 - 34 grader
  • 50 g färsk jäst
  • 2 msk mörk
  • ½ dl kall
  • pressad avocadoolja
  • ½ dl linfrön
  • ½ dl chiafrön
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpafrön
  • 1 dl skalade hampafrön
  • 3/4 dl torkade blåbär
  • 5 dl mörkt
  • 1 dl ha
  • 3 msk glutenfritt surdegspulver
  • 1 tsk salt
  • 2 msk malda

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.