Men macronsen blev väldigt bra. De ekologiska äggen jag köpte för ett tag sen med gulaste gulorna ever gjorde att krämen inte blev så vit som jag önskade, så man kan ju ta i lite kakao så får man chokladkräm emellan istället
var det inte någon som påpekat för dej i en kommentar i din blogg när du lagt upp bilder på de du gjort att man minsann inte visppade med elvisp då man gjorde maccaroons
Macrons skall vara sega med fyllning i mitten. Franska MacronsDå kalendern visar maj men termometern och vindarna säger mars så kollar jag & barnen andra aktiviteter än de som finns utomhus
Denna gång fyllda med choklad o viol, mm. Jag tycker det är svårt att veta exakt hur mycket essens jag skall använda, kunde fyllt på med lite extra i dessa
Rör ihop creamcheesefrostingen och blanda ihop med den avsvalnade chokladblandningen. Recept och steg för steg beskrivning på macroner finns här och salmiakfyllningen här
Blev tvungen att gå med i en bokklubb för att komma över den. Han fastnade för macrons. Det finns förvisso en översättningstabell, men jag rekommenderar verkligen att baka med våg
Men å andra sidan så har skrovligheten de brukar få sin rustika charm den med ♥. Jag tog ett recept från en av barnens kokböcker & piffade till men blev inte nöjd med själva konsistensen på dem
Det blir som det blir o viktigast just nu känns vila i hop med familjen. Morgonens inlägg bjuder på Macroner med ljuvlig fyllning av vit choklad o lime
Chokladbottnar, med hallonmousse, hallonkompott, vit chokladmousse och krispig nötkrämsfyllning. Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa och med en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Jag har testat det här receptet väldigt många gånger eftersom en vän av mig alltid lyckas med det och jag har fått provsmaka hans macaroner och dom är helt underbara
Rör i ägg, mjölk och mjölet blandat med bakpulver. Lägg ihop kakorna två och två med fyllning emellan. Klicka ut smeten till 40 små runda kakor på plåtar med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.