Pistage är en favorit. Macarons är gott. Den kombinationen är fantastisk. De ekologiska äggen jag köpte för ett tag sen med gulaste gulorna ever gjorde att krämen inte blev så vit som jag önskade, så man kan ju ta i lite kakao så får man chokladkräm emellan istället
1. Lena. 2014-07-22 @ 14. 53. 16. var det inte någon som påpekat för dej i en kommentar i din blogg när du lagt upp bilder på de du gjort att man minsann inte visppade med elvisp då man gjorde maccaroons
Svalna och kyl i kylskåp innan man lägger ihop macronerna. När jag började baka surdegsbröd för nåt år sen skaffade jag en fantastiskt bra bok som komplement till Martin Johanssons surdegsbrödsbibel, och den heter Bröd från Brunkebergs bageri
Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Man kan frysa macroner, men min frys är så himla liten att det fanns inte plats, jag förvarade mina macaroner i kylskåpet och om du tar fram dom en liten stund innan servering så dom får rumstemperatur har dom en väldigt trevlig konsistens, men om dom står framme i en boks i rumstemperatur blir dom fort torra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.