1/2 skiva
Hönökaka ½ burk tonfisk 1 ½ msk majonnäs 1 tsk kapris citron purjolök salt peppar sallad Tillagning Gör så här Börja med att göra tonfiskröran. Rör samman tonfisk, majonnäs och kapris i en skål. Riv i skal från citron efter smak. Strimla purjolök fint och blanda i. Smaka av med salt och peppar. Lägg sallad på brödet. Lägg på tonfiskröra. Tips! Gör en större sats med tonfiskröra som du har färdig i kylskåpet så är din macka klar i ett kick!
Ingredienser Portioner. 10 bitar Botten 200 g kavring 75 g smält smör (eller margarin) Fyllning 200 g cream cheese 250 g kvarg (10%) 3 msk färskriven pepparrot 300 g skalade hackade räkor 150 g hackade kräftstjärtar 1/2 dl finklippt dill 1/2 tsk salt 1 krm peppar Dekoration 50 g stenbitsrom dillvippa ev några räkor eller kräftstjärtar Lägg till i inköpslistan
Blanda det med hummersmöret som finns i huvudet på hummern. Dela bröden och pensla dem med smält smör och värm dem i några minuter tills de blir lite krispiga
Tonfiskröra. para el tesito. 1burk tonfisk i vatten 1-2 hackade kokta ägg 1/2 dl hackad persilja 1/2 hackad vårlök eller rödlök 2 krm grovmalen svartpeppar 1 krm salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.