Ta en form (storlek beroende på hur du vill ha den, men var uppmärksam på att med det här receptet blir smeten väldigt lös) och häll i ett tunt lager av mascarponesmeten
Det har blivit en hel del viltkött den senaste tiden, vi köpte ju på oss lite hjortkött för någon månad sedan och vi har testat att göra några av de mer klassiska rätterna med en del av köttet
Jag mixaralltidtillminapåolika sätt, senast i raden medasiatiska kryddor och kokoscurrysås. Stek grönsaker i en panna – paprika, lök och morotsslantar – och krydda med curry
Servera köttbullarnamed hemkokt lingonsylt , picklad rödlök och skysås. Tänkte göra mos till det, men det fanns bara fyra potatisar kvar, så det fickbli ugnsrostade rotsaker tillköttbullarnaistället
Ser medspänning fram emot vad du tyckte om thaiköttbullarna. Intealltid att ni lagar precis det vi serverar er recept på men att nimed hjälp av våra inlägg också kan komma på vad det var niverkligen var sugna på att äta de närmaste dagarna
Blanda samman allt med kryddorna i en skål. Hetta upp en stekpanna med smör eller olja. Gjorde för ett tag sedan kycklingpå franskt visvilket blev succé
Servera köttbullarnamed stekt vitkål, syrade grönsaker och om du vill göra det hela helt enligt den ryska traditionen så skall köttbullarna serveras tillsammansmed grovt hackad saltgurka och rödbeta samt en smetana sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.