Lite då och då gör jag egen rostad müssli. Det är lätt och blir mycket gott. Jag improviserar lite med vad jag lägger i, men jag gjorde en omgång häromdagen och då hade jag följande ingredienser
Igår var det verkligen dax att rost ny müssli. Tager vad man haver. Hade färska blåbär kvar i kylen och en ny burk med dadelsirap som jag hittade på Willys i helgen
-bilder från Thailand. Vi har ju skrivit om maten som vi njöt av och vi lovade att berätta om frukosten vi åt, som faktiskt var den bästa vi fått på något hotell någonsin
Bästa brödlimpan. Skrivet i. Bröd den. 26 Juni 2015, kl 23. 26 / Direktlänk. På trädgårdscafeet serverar vi inte enbart bakverk och kakor utan erbjuder även mackor med olika pålägg och smörgåstårta
MUSSLI MUSSLI(fånigt namn tycker jag, men i brist på bättre. )4 portioner2 burkar musslor i vatten à 225 g100 g rökt skinka2 msk finhackad gul lök1 pressad vitlöksklyftasmör eller margarin2 dl crème fraîche1 dl grönsaksbuljong½ krm svartpepparev salt½ dl finhackad persiljaLåt musslorna rinna av
Pust, sådär, då har jag bearbetat och laddat upp fotona från den tredje dagen som bestod av en nästan 9 timmar lång rundresa till de mest kända sevärdheterna, kallad Golden Tours
Tjuvstartar höstens skördefest med äpplen, äpplen som nästan kan användas till allt. Torkade i bröd och müssli, rivna i kakor och bröd, skivade eller i bitar i bröd, kakor, grytor, såser, äpplen kan som sagt användas till det mesta
Idag gjorde jag hemmagjord mussli så jag kan ha de till frukost nu när jag börjar skolan. Vill ni göra en liknande så kan ni följa "receptet" här nedan
Barcelona, day 3. Dags för tredje dagen i Barcelona, som ändå var ganska händelserik. Vi gick till andra sidan Via Laietana och halkade in här, på Happy Pills
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.