Smöraoch mjöla eller bröa en sockerkaksform. Saftig och luftig mjuk pepparkakamedsmakav choklad. Är det något jag aldrig kan göra mig avmed så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Rör ihop smör, socker, mjöl och bakpulver. Dessa små godsaker har fått en lite tvist för att passa in lite bättre i adventstider – det vill säga – jag har använt Dumlekola medpapparkakssmakoch apelsinnobless
The post Jul krokofanter medsmakav saffran, polkagris ochpepparkaka. Mina julkrokofanter medsmakav saffran doppade i vit och mörk choklad med polkagriskross och pepparkakskross
När jag jobbade på Stora gungan på Skansen så hade vi en mellanrätt på menyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades medbryntsmör
Smaksättmed persilja, salt och peppar. Smakaav om det är lagom salt och syrligt. Det har gett en fantastiskt god smak åt både kött och fett, långt ifrån det som många tycker smakar kofta
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.