Müslimuffins med blåbär. De här muffinsen blir otroligt luftiga och lätta, vilket kan vara väldigt trevligt som omväxling till de lite tyngre och krämigare traditionella varianterna
Müslimuffins med blåbär 125 g smör. Det enda som egentligen är trevligt med att komma hem från helgresan till en överfrostad frys är att man får chansen att gräva djupt in i den och hitta en massa goda bär som man sparat och glömt bort
Sätt ugnen på 175 grader. Förbered en muffinsplåt med pappersformar. Mixa havregrynen i en matberedare så att det blir fint, men fortfarande har lite bitar
Müslimuffins med blåbär 125 gram smör. Jag skojar inte när jag säger att det här är några av de knaprigaste, saftigaste, fruktigaste och sötaste muffinsen i världshistorien
Min nya bloggfavorit Gröna skafferiet bjöd på läskande müslimuffins med äpple, lite samma tema bjöd även Me and my sweets på med sina yogurt oat scones
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.