Jag var extremt sugen på en tuggig och söt müsli och hallon. Resultatet blev en kaka som bakades i långpanna med en müslibotten som toppades med en fluffig hallontopping
Ingredienser Portioner. 30 100 g smör 2 dl müsli eller havregryn 1 1/2 dl vetemjöl 1/2 dl socker 2 msk sirap 1 tsk bakpulver Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Sega, tuggiga och supergoda frukost- mellis- eller fikakakor. Du kan anpassa ingredienserna så att kakorna blir mer eller mindre söta och du kan byta ut kokosoljan mot osötat äppelmos eller mosad banan om du vill ha dom lite mindre energirika
Smörj och bröa en bakform som rymmer 1 1/2 l. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt flytande margarin, lättyoghurt och till sist blandningen av müsli, vetemjöl och bakpulver
Det blev små müslikakor med smält mörk choklad på. Hade lite slattar kvar av olika sorters müsli, bla Paulun's Blåbär & Vanilj och tänkte att det måste ju vara super gott att blanda ner i bakverk
De här müslikakorna är faktiskt både goda och nyttiga, till och med choklad innehåller de. Jag går i valet och kvalet om jag ska börja äta nyttigt igen
35 kakor. 1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Lägg alla ingredienser i en bunke och blanda med en trägaffel. 3. Rulla degen till små kulor, stora som enkronor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.