Häll upp i en fin burk med tättslutande lock. Häll ut müslimassan på en plåt med bakplåtspapper. Rosta müslin i cirka 20 minuter, eller tills den fått fin färg. Låt müslin stå och torka på eftervärmen i ugnen i cirka 2 timmar och smaksätt den sedan med till exempel torkad frukt
Nä, här kommer (efter flera önskemål) receptet på min supergoda müsli. Vi äter alltid yoghurt och müsli till frukost och hade smakat igenom och hunnit tröttna på alla färdiga och hyfsat nyttiga müslisorter
Vänd ner råsocker. Nåt som jag funderat på länge är att göra egen müsli. Blanda vatten och olja och häll sedan över sakta i bunken samtidigt som du kramar müsliblandningen med händerna så att det blir lite klumpar
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten och laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Den är sockerfri, glutenfri och (om man vill) även laktosfri. Socker - och glutenfri äppelpaj. Hej. Vi har testat många nyttiga versioner av kakor, bakelser, bullar och pajer men inte riktigt lyckats bli helt nöjda med smaken man är "van" vid
Oftast blandar jag inte i någon frukt i müsliburkenutan tillsätter lite olika frukter allt eftersom direkt ner i yoghurten med müslin efter vad jag är sugen på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.