Men jag kunde inte låta bli att dela denna gobit med er. Om du bara gör kakan rekommenderar jag att du komplimenterar med mer protein, tex proteinfluff, keso eller kesella
Hacka nötter och mandel grovt. 3 msk kanel. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda honung, olja och vatten i en annan bunke och häll sedan över de torra
Förvara mörkt så håller sig müslin längre. Rosta nötterna tillsammans med honung på hög värme i en torr stekpanna tills honungen karamelliserats runt nötterna
Blåbär Turkisk yoghurt Vaniljyoghurt Honung, flytande Vaniljpulver Hackade valfria nötter (Jag hade mandel & valnötter) Blanda ihop en del turkisk yoghurt med en del vaniljyoghurt i en skål & häll i lite vaniljpulver för mera smak
Blev även sötpotatischips med salt och vinäger (typ det bästa jag vet). Här är det bara att välja dina favorit nötter, jag hade pistage, mandel och cashewnötter
russin, banan, tranbär, blåbär, aprikoser. Min förra sats av hemgjord müsli skapade mersmak så i helgen var det dags igen, fast med lite andra ingredienser
Müslin ovan är en av de müslis som jag gjorde och den innehåller krispiga nötter samt corn- och branflakes som tillsammans fick samsas med torkad frukt samt en slatt av en hemmixad smoothie med smak av kokos och apelsin
Du kan egentligen slänga ner vilka frön eller nötter du vill, det är bara kul med olika blandningar. Jag tänkte dra till med ett recept som passar fint till alla frukostar här i höst, en riktigt god musli att slänga på kvargen, yoghurten eller vad det nu är du lägger i frukostskålen
Men så i helgen blev jag sugen på att göra müslimed mycket torkade bär och nötter och frön. Det blev en färgglad müsli som passar perfekt med en naturell yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.