Brödet kommer snabbt att bli mörkt men kommer inte brännas vid. Blanda alla mjölsorter med bikarbonat och salt, blanda sedan i sirapen och sedan filmjölken till en rätt så lös smet
Den här snabbakade limpan är full av godsaker som russin, aprikoser och solrosfrön. Precis som med de flesta söta filmjölksbröd föredrar jag att äta det här brödet utan vare sig smör eller annat pålägg
Om du vill ha ett gott och saftigt matbröd snabbt är filmjölksbröd det bästa tipset. Brödet är proppat med massa nyttiga fröer och grova mjölsorter, vilket gör det extra mättande
Blanda ihop mjölsorterna med salt, solrosfrön, linfrön, russin och nötter ien bunke. Mycket enklare med bakpulverbröd eftersom man inte behöver knåda degen
Strössla ev med lite frön på limpan. Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Smörj en brödform och häll ned lite skalade sesamfrön, då blir det lättare att få ut brödet när det är färdigt
Testa du med, älskar sånt här filmjölksbröd då det inte behöver jäsa. Idag på jobbet bakade jag lite bröd med barnen, ja ni hör ju själva, hinner man inte baka hemma gör man det på jobbet
Jag börjar vecken med att tipsa om ett gott bröd, något jag brukar baka när vi har soppa, för då vill barnen gärna ha nybakt bröd till av någon anledning
Hacka frukterna grovt, blanda med de torra ingredienserna och yoghurten. Fyll formen med smet, strö över lite havregryn och grädda brödet i cirka 45 minuter. 1 dl linfrön. 1 dl solrosfrön
Blanda havregryn, fiberhusk, bovetemjöl, sesamfrön, solroskärnor, bikarbonat och salt i en bunke. Är du ute efter ett snabblagat bröd som dessutom är glutenfritt så tycker jag du ska testa det här filmjölksbrödet som blev väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.