Hacka frukterna grovt, blanda med de torra ingredienserna och yoghurten. Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform så att pappret sticker ut över kanterna
Stjälp upp bröden och låt dem svalna inlindade i handdukar i minst fyra timmar. Blanda alla sorters mjöl med salt, bikarbonat, solrosfrön, och linfrön i en bunke
Ingredienserna blandas i en bunke och hälles därefter i en smord 2 liters brödform. Ingen jäsning. Sätt i kall ugn gräddas i 175 g i ca 2 timmar längst ner i ugnen
(Var noga med att det verkligen blir blandat ordentligt, annars kan brödet spricka i ugnen. (Tänk på att inte gräva med decilitermått i mjölpåsen när du mäter upp mjölet eftersom mjölet då packas och man tar för mycket
Smaka av med salt och peppar. 75 g chorizo korv. Häll Milda flytande margarin i en kastrull (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget)
bröd**. Ha ner löken i en gryta och stek på medeltemperatur tills den mjuknat. Ha i de krossade tomaterna och vatten – skölj gärna ur förpackningen till de krossade tomaterna med vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.