Rosta nötterna i en torr het panna tills skalen börjar spricka och nötterna får färg. Låt svalna. Häll över på en ren kökshandduk och gnugga bort skalen
Bre ut kolasåsen över pajbottnen. 1 tub kolasås. 100 g mörk choklad (70 . Sätt ugnen på 175°. Rör ihop mjöl, socker, kakao och vaniljsocker, gärna i matberedare
God afton såhär några dagar före jul. Polka och choklad är nog en av mina favorit-smak-kombosar. Och om man bara får välja en julgodis tar jag nog hellre en kola än knäck tror jag
Har så många gånger läst på bloggar och matsidor om att göra kolasås på kondenserad mjölk. nu blev det min tur att prova denna lite annorlunda tillagning av kolakräm/kolasås
Chokladcheesecake på browniebotten med chokladspegelBrowniebotten150 g mörk choklad100 g smör2 ägg100 g strösocker100 g vetemjöl1 krm saltCheesecakesmet900 g philadelphiaost200 g strösocker1 msk vaniljsocker½ dl vispgrädde4 stora ägg200 g mörk choklad, 70%Chokladspegel100 g mörk choklad, 70%2 dl vispgrädde2 msk sirap1 msk smör½ tsk vaniljsockerEn knivsudd saltBottnenSätt ugnen på 150 grader. 150 g mörk choklad
När sockerblandningen antagit mörk bärnstensfärg är det dags att ta kastrullen av värmen. Tänk att jag levat i mer än 38 år utan Salt kolasås. Salt kolasås400 g strösocker90 ml vatten200 g smör2,5 dl vispgrädde1 msk flingsaltBlanda socker och vatten i tjockbottnad gryta
Den här chokladtårtan är helt glutenfri, vegansk och endast sötad med mörk choklad och några dadlar. Fördela de rostade hasselnötterna samt lite hyvlad mörk choklad över tårtan
Hej mina vänner. Nu är det färdigjobbat för min del för idag. Jag och barnen har varit i affären och köpt lite mat till ikväll också och nu har vi precis ätit lite mellanmål
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
D. e. n. h. ä. r. b. a. k. d. j. g. t. i. l. f. v. m. p. å. s. ,. V. Ä. R. L. E. N. S. -. ). y. c. o. ö. 7. 0. %. u. H. I. K. 1. 2. 4. U. 3. T. B. 5. P. s t. d l. c m
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.