Passionsfrukt och Choklad Chokladtryffel hör till de stora njutningarna bland julgodiset. Chokladtryffel 100 gr 70% Mörk Choklad 20 gr Ekologiskt Kokosfett ½ dl + 2 msk Grädde 2 Passionsfrukter 2 msk Vatten 2 dl Ekologiska Kokosflingor Gröp ur innehållet i passionsfrukterna ner i en kastrull
450 g mörk choklad (bra kvalité). Sätt ugnen på 175 grader. Sikta ihop alla torra ingredienser (mjöl, kakao, socker, bikarbonat, bakpulver, vaniljsocker, salt) i en stor skål
Det jag ska bjuda på nu kräver egentligen inte större presentation, det räcker väl med att säga ”sammetslen mörkchokladtryffel” så förstår alla hur gott det är
Och lägligt nog dök denna Mjölkchokladsbrownies Med MörkChokladtryffel upp på sidan. Jag gjorde dubbelsats och sen använde jag mjölkchoklad i tryffeln då jag inte gillar mörkchoklad speciellt mycket
En fördel är om dina rainbow-cupcakes får stå över natten och suga till sig vätskan ur frostingen. Blanda alla frostingingredienser i en bunke, häll i några droppar valfri karamellfärg och ställ in i kylskåpet
Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta. Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.