Mörkchokladfudge,. Att göra chokladfudge är både enkelt och gott. Chokladfudge,. 100 g mörk choklad. 1 dl mörk sirap. 100 g mörk choklad. 1 dl mörk sirap
Mörk eller ljus. När jag är färdig med det här inlägget om den ljuvliga chokladfudgen så jag jag testa att göra en jordnötsfudge som jag trillade över på en amerikansk matblogg
Det är smakligt och gott med ordentlig chokladsmak, som det blev med den 70%-iga chokladen, men vi har redan mängder av godis med mörk choklad till vårt gottebord. Erkas Perkas mörkachokladfudge1 burk sötad, kondenserad mjölk (375 g)25 g smör250 g mörk choklad (70 %), smält Värm mjölken med smöret i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tills smöret smält och mjölken börjat tjockna till en tjock kolasås. 250 g mörk choklad
Chokladfudge (25-30 bitar). 100 gram mörk choklad. Chokladfudge (25-30 bitar). 100 gram mörk choklad. Krämig, chokladig och lika bra att äta upp på en gång
Rosta nötterna i en torr het panna tills skalen börjar spricka och nötterna får färg. Låt svalna. Häll över på en ren kökshandduk och gnugga bort skalen
Detta är nästan för bra för att vara sant, ett nyttigt recept på fudge. Jo det är sant, och vi på myTaste är så glada att bloggarna från bloggen Daily Dish ville dela det med oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.