Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Häll av och ta upp revbensspjällen. Skär revbensspjällen i bitar eller skivor längs med revbenen och lägg i bunken med marinad
Revbensspjäll är ett av de godaste kött man kan grilla, tycker jag. Marinerade revbensspjäll 2 port. Färska, tjocka revbensspjäll, spare ribs, 5-600 g. För riktigt möra spjäll så låt dem puttra i buljong 1 timme och låt kallna i spadet innan du marinerar dem
Lägg revbensspjället i en stor gryta. 1 kg tjocka revbensspjäll i bit. 1 kg tjocka revbensspjäll i bit. Hemma igen och vips så har jag redan varit på jobbet i två veckor
Genom att förkoka spjällen går det fort att grilla dem och de blir möra och goda. I dag grillade vi dem men till vintern provar jag nog samma recept men tillagar dem i ugnen istället
förkokta, grillade revbenspjäll med ugnsrostad färskpotatis, sallad och bearnaise. Förkokta, grillade revebenspjäll är tacksamt att grilla och köttet blir så mört att det faller isär
Revbensspjäll kommer definitivt att ligga på grillen fler gånger i sommar. När jag var och helghandlade hade de tjocka revbensspjäll riktigt billigt så jag köpte 2 kg som vi grillade ikväll. Tjocka grilladerevbensspjäll med amerikansk glaze2 kg tjocka revbensspjäll1 msk salt1,5-2 liter vatten10 svartpepparkorn10 vitpepparkorn2 lagerblad2 morötter3 vitlöksklyftorGlaze. 2 kg tjocka revbensspjäll
Pensla de kalla revbensspjällen med marinaden/glazen. Revbensspjäll är sååå gott att grilla. Grillade tjocka revbensspjäll med thai-chili-sås1,5 kg revbensspjäll1-2 l vatten, så att det täcker spjällensalthela vitpepparkornhela svartpepparkornmånga droppar tabascomarinad/glaze1 dl thai-chilisås 1 tsk sesamolja 2 tsk ketjap manis 1 tsk salt Koka upp vatten, tillsätt kryddor. 1,5 kg revbensspjäll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.