Jag tog ut dagar för Tess i februari och framåt men har inte ansökt om pengarna för dessa dagar, det har liksom hängt över mig som något jagmåste göra men ändå skjuter upp
Varenda familj har väl sin egen twist och sina egna måsten när det gäller köttfärsås. Vår måste innehålla konserverade champinjoner och rivna morötter, då blir det mums
Som ni vet så jobbar jag heltid som lärare, driver den här bloggen och har familj och hus, så då har jag inte alltid så mycket tid att lägga på matlagning
Måste bara äta och fota lite mer först. Fick frågan av läsare om jag kunde komma med lite mattips som jag använder mig av nu vid min viktmisnkning och självklart ska jag väl kunna fixa det
Man kan förstås välja att försöka efterlikna traditionella smaker på biffar och sås, men jag föredrar att göra det medvetet annorlunda – dels för att jag inte försöker kamouflera något (det har aldrig funkat de gånger jag faktiskt försökt), dels för att jag tycker det funkar bättre att anpassa kryddning och proportioner efter råvaran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.