Ingredienser Portioner. 4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det finns bara en sak jag inte klarar av medbufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Koka riset precis som vanligt men byt ut vatten mot samma mängd kokosgrädde. 15-6 cm riven ingefära. 1Blanda ingrediensernamedfisksåsen. 1Mosa fiskenantingenmeden gaffel eller meden matberedare. 1Sätt på spisen och smält lite smör samt olja i en stekpanna. 1En personlig favorit är att servera fiskkakorna med ett smakfullt kokosinspirerat ris
Men hörrni, nu behöver vi piggas upp meden riktig gofika. Den här pajen gör jag ofta till killarna då denverkligen tillhör deras favorit, de tröttnar liksom aldrig på den
Tänkte ställa till med lite fest till helgen och göra en etiopisk middag. Jag älskar etiopiskt och Gojo Fasika på söder i Stockholm är en av mina absoluta favoritresturanger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.