Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
Här kommer ett gammalt recept i repris och nu är den även Smartpointsberäknad åt oss Viktväktare. Köttgryta tar lite tid att göra då köttet behöver kokas lite längre, för att den ska bli mör och fin
När jag skrev om maskrossirapen fick jag frågan om ett våffelrecept att avnjuta ihop med sirapen. Vi har ganska nyligen skaffat oss ett våffeljärn och lyckades i samband med det lägga vantarna på ett fantastiskt våffelrecept
Smält smöret och smula kexen. Rör ihop dessa och fördela massan i 8 mellanstora muffinsformar. Platta till massan i botten och grädda i ugnen på 175 grader i 5 min
Ja, jag lever. Den här bloggpausen blev visst något längre än jag först hade förutsett. Jag har däremot fortsatt att laga mat, baka, jaga nya recept och läst alla fina bloggar där ute i cyberspace
Koka upp vattnet tillsammans med buljongtärningarna. När vattnet kokar, ha då i wokgrönsakerna. När Wokgrönsakerna börjar bli mjuka tilsätt då nudlarna och koka tills dessa att sde är mjuka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.