En god och nyttig variant till chiapuddingen, är pudding som görs på psylliumfröskal. En betydligt billigare variant som du kan variera i det oändliga vad gäller smaksättning
Mättande biffstroganof med ris och sallad. Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
Avokado, spenat, koriander, tomat, vitlök, lime, chili osv… En mättande och fräsch middagssallad baserad på smakerna i både salsa och guacamole – som vi ju vet redan är det perfekta paret och som ändå alltid gifter sig i munnen… Lika bra att bland ihop dom i en och samma sallad på en gång
Jag åt min som frukost men den passar lika bra till mellanmål. Jag gör inte så ofta chiapudding utan använder mina chiafrön till att strö över gröten/yoghurten men den här var helt grymt god
Visst är det fantastiskt när man kan äta samma sak till frukost, mellanmål och dessert. Den här frukost-mellanmåls-desserten är både nyttig och god, dessutom kan du variera den med olika bär så den behöver inte smaka likadant varje gång
Hacka löken, strimla purjon. Fräs löken i margarinet några minuter. Pressa i vitlöken. Tärna morot i mycket små tärningar, potais och squash i större tärningar och häll ned i fräset
God, smakrik och mättande. Nu när det är kallt så är det perfekt med soppa och när vardagen är igång igen så är det så smidigt att använda crock-potten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.