Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middagoch den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad
Jag äter är ofta hungrig på morgonen ochförmiddagenoch blir snabbt hungrig igen när jag ätit. Jag ska inte reflektera över detta så mycket mer idag, men jag tänkte att jag skulle kontra med några olika frukostar som jag anser vara bra alternativ
Inlägget Mättande smoothie med hallon, avokado och ingefära dök först upp på Clean Eating by Annika. Här har du en riktigt god smoothie som funkar perfekt som frukost, mellanmål eller till och med som en lite bättre efterrätt
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Lägg i en bunke och strö över. på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar och. Har du färsk mynta hemma är den perfekt att strimla och ha i
Stimla kycklingen och paprikan. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Salt och peppar. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Idag är sista dagen på julledigheten för mig, min man började jobba redan idag så jag har varit hemma och fixat lite i lägenheten och passat på att baka en äppelkaka och ett fröknäcke nu på eftermiddagen
Blanda ihop ingredienserna till degen i en bunke och blanda snabbt ihop till en deg. Hacka löken och vitlöken och fräs sedan i en stekpanna med lite smör tills det har blivit mjukt
Salt och peppar. Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.