Mat & Dryck. Toppdelad. För två år sedan kunde hon inte laga mat. Nu är Sandra Mastio Sveriges mästerkock och aktuell med sin första kokbok, en samling enkla men vackert upplagda rätter
och i år blev det en man som tog hem titeln, som omväxling. Såg ni finalen igår. Tycker allt Amir var den värdiga vinnaren, som trots flera elimineringar hållit sig kvar och utvecklats till en riktig stjärnkock
Såg ni Sveriges Mästerkock ikväll. Såg ni kanske redan nu någon potentiell vinnare. Förra årets vinnare Jennie Walldén gick ju från klarhet till klarhet och var klart en värdig vinnare, nu ska det bli spännande att följa årets tävling och se vem som få ge ut årets kokbok
Om en liten stund har Sveriges mästerkock premiär i TV4. Nu håller vi tummarna för att det inte blir en grå kopia utan för en gångs skull ett bra matprogram
"Mästerkocken" är ju ett programkoncept som - med ett gäng avknoppningar - finns över hela världen. Den tredje säsongen av Sveriges mästerkock har precis dragit igång på TV4 (onsdagar kl
Fortsätter på temat tänk grönt och addera sedan fisk, fågel eller kött. För med den här grytan är det just så att man utgår från grönsakerna och så tillsätter man fisken
Så två dagar senare bjöd jag in dem på Mästerkocken-middag. Bättre sent än aldrig. Det är nu cirka fyra månader sedan jag gjorde TV-debut i Sveriges Mästerkock, och ytterligare cirka fyra månader sedan programet spelades in och jag var på audition i Helsingborg
Jag har svårt för "Idol"-manéren i tävlingen/TV-programmet Sveriges Mästerkock. Det blir väldigt stort fokus på utslagsmomentet, med "nervpirrande spänning" när de enväldiga domarna ska bestämma om någon ska åka ut eller gå vidare
Ikväll går den stora drabbningen mellan Sandra Mastio och Ludvig Brydolf av stapeln. Duktiga kockar båda två, men nu är det så att jag köper alla Mästerkockarnas kokböcker och Ludvigs kokboksidé med recept där alkohol på något sätt ingår känns som en kokbok jag inte kommer använda särskilt ofta, därför hoppas jag nu kunna ställa in en kokbok av Sandra Mastio i min samling kokböcker av Sveriges Mästerkockar
När jag fyllde år i fredags fick jag vinnaren av årets Sveriges Mästerkock Jennie Walldéns kokbok, Smaker i mitt hjärta-Korea möter väst, i present och i söndags provade jag att laga ett av recepten från kokboken, Thai fish cakes
Den här chokladfondanten är enkel att göra, det går snabbt och varje tugga är en njutning. 1,2 dl smör + mer för att smörja formarna0,6 dl socker + mer för formarna2 ägg2 äggulor2 tsk mjöl115 g mörk choklad av god kvalitéSmöra och sockra 4 portionsformar eller koppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.