Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaftoch florsocker. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
Vit chokladtryffelmedapelsinoch saffran, lyxigt julgodis. Idag har det gjorts julgodis nämligen lyxiga tryfflar, vita chokladtryfflar medapelsinoch saffran
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kaneloch nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Här bjuder jag på en härlig efterrätt att njuta till kaffet, det bästa med detta recept är att det passar även att njuta av som frukost och eller en lättare lunch
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska komma fram
Ringla mörk choklad med en liten sked över kokostopparna och låt stelna. 2 Rör ihop kokosflingor, smör, socker, ägg ochapelsinskal (endast det orange) och låt stå 10 min. 3 Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Forma till toppar och grädda mitt i ugnen 10–15 min. 1 apelsin, finrivet skal. 50 g mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.