Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Klipp eller skär kolan i lagom stora bitar och garnera med några saltflingor. Klä en långpanna, ca 20 x 30 cm med smörpapper och häll upp kolan i denna. 30 cm med
Inlägget Mörk chokladcheesecake medhavssalt & italiensk maräng dök först upp på Hannas Bageri. Tillsätt lite mer smör om du tycker att blandningen är lite för torr att jobba med
När jag är färdig med det här inlägget om den ljuvliga chokladfudgen så jag jag testa att göra en jordnötsfudge som jag trillade över på en amerikansk matblogg
Ingredienser3 dl vispgrädde3 dl strösocker1 dl mörk sirap50 g smör2 msk glykos100 g mörk chokladGör såhärDen här fudgen är lätt att göra och behöver inte lindas in i smör papper. Rör om och häll upp i en form (20x30 cm) med smörpapper i botten. 4 Ta upp fudgen med smörpapper och skär ut bitar. 1 dl mörk sirap. 100 g mörk choklad
Garnera med bär efter säsong. Mörk chokladmousse (4 port) 150 g mörk choklad (jag brukar ta 100g med sea salt och 50 g vanlig)3 äggvitor1 dl vispgrädde1/2 dl ljust muscovadosocker. 150 g mörk choklad. 100g med sea salt och
Innan jag skickade in kakan i ugnen strödde jag över lite grovhackad mörk choklad och flingsalt. Eftersom jag hade ägnat dagen åt shopping med min syster (hon hade shoppat, jag utgjorde smakråd) var jag ganska seg på kvällen och orkade inte riktigt baka de där marängerna jag hade tänkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.