Hej vänner, jag skriver för att få dig goda nyheter. Jag är väldigt glad för att jag fick ett lån på 550 000 kr som jag skapade min restaurang. Jag fick detta lån från fru Catalia Merkel, en seriös finansiär. Så, om du behöver ett lån av pengar för att få dina drömmar att bli sanna, som att ha ditt eget företag, betala för din bil, hus och andra, ansöka om ditt lån.
pengar i Ms Catalia Merkel. Jag fick 550 000 kr på 48 h vid 3% intresse och mycket snabbt mycket säkert.
Kontakta honom via e-post: [email protected]
Sprid meddelandet till dina kollegor för att hjälpa dem som behöver det.
Tack.
Jag blandar allt utom kycklingen i en kastrull och vispar ihop det o kokar upp det innan jag tömmer det på kycklingen. Då fördelar sig sambalen o vitlöken bättre. Har jag större bitar kyckling bryner jag dem först och delar dem.
Krydda kycklingfiléerna med peppar och bryn dem i stekpanna. Lägg sedan över i ugnsäkerform. Finhackaskinkan och blanda med creme fraiche, senap, ost och kryddgrönt
Skär fläskfilénimindrebitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivitgenomskinlig
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Häll över currysåsen och strö över riven ost. Mina barn älskar kombinationenkyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Hacka upp paprika, lök och purjolöken, häll över detta i en skål sålänge
Vispa grädden tjock, blanda ichilisås, chilipulver och kyckling fonden. Strimla och stek baconet knaprigti en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil
Hej då februari, hej mars. Äntligen. Tyvärr vräker snön ner, inte alls min kopp te. Har haft lite feber ett par dagar och hoppas på att krya på migtillsimorgon
Kommentarer
ipettersson
Kan med fördel även användas med fläskfilét eller kalkonfilé
Karin Else
Hej vänner, jag skriver för att få dig goda nyheter. Jag är väldigt glad för att jag fick ett lån på 550 000 kr som jag skapade min restaurang. Jag fick detta lån från fru Catalia Merkel, en seriös finansiär. Så, om du behöver ett lån av pengar för att få dina drömmar att bli sanna, som att ha ditt eget företag, betala för din bil, hus och andra, ansöka om ditt lån.
pengar i Ms Catalia Merkel. Jag fick 550 000 kr på 48 h vid 3% intresse och mycket snabbt mycket säkert.
Kontakta honom via e-post: [email protected]
Sprid meddelandet till dina kollegor för att hjälpa dem som behöver det.
Tack.
anitas-12
Jag blandar allt utom kycklingen i en kastrull och vispar ihop det o kokar upp det innan jag tömmer det på kycklingen. Då fördelar sig sambalen o vitlöken bättre. Har jag större bitar kyckling bryner jag dem först och delar dem.
Logga in eller Registrera för att kommentera.