Möööööra kycklingfiléer i gudagod sås
MATPLATSEN
MATPLATSEN
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3.8 31 röster

Kommentarer

  • ipettersson

     - 

    Kan med fördel även användas med fläskfilét eller kalkonfilé

  • Karin Else

     - 

    Hej vänner, jag skriver för att få dig goda nyheter. Jag är väldigt glad för att jag fick ett lån på 550 000 kr som jag skapade min restaurang. Jag fick detta lån från fru Catalia Merkel, en seriös finansiär. Så, om du behöver ett lån av pengar för att få dina drömmar att bli sanna, som att ha ditt eget företag, betala för din bil, hus och andra, ansöka om ditt lån.
    pengar i Ms Catalia Merkel. Jag fick 550 000 kr på 48 h vid 3% intresse och mycket snabbt mycket säkert.
    Kontakta honom via e-post: [email protected]
    Sprid meddelandet till dina kollegor för att hjälpa dem som behöver det.
    Tack.

  • anitas-12

     - 

    Jag blandar allt utom kycklingen i en kastrull och vispar ihop det o kokar upp det innan jag tömmer det på kycklingen. Då fördelar sig sambalen o vitlöken bättre. Har jag större bitar kyckling bryner jag dem först och delar dem.

Logga in eller Registrera för att kommentera.