Lyxomelett med löjrom, räkor och sparris
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 dl grädde
  • 10 g smör
  • salt och vitpeppar
  • 1 dl cheddarost eller annan lagrad, riven
  • 50 g löjrom eller annan rom
  • 1 rödlök
  • 300 g räkor för skalning
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 knippe dill
  • 1 knippe sparris , gärna grön
  • 20 g smör
  • 4 ägg 1 dl grädde 10 g smör salt och vitpeppar 1 dl cheddarost eller annan lagrad, riven 50 g löjrom eller annan rom 1 rödlök 300 g räkor för skalning 1 dl crème fraiche 1 knippe dill 1 knippe sparris , gärna grön 20 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.