Garneringflorsocker. Smula jästen i en bunke. Tillsätt mjölk och rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, strösocker, salt, kardemumma, smör och vetemjöl, litei taget
½ dl fiber-/psylliumhusk. Jag har helt snöat in på smaken av semlor och testat några recept som påminner om semlor utan att vara det och båda blev oerhört gott
Den här gröten smakar som Indien, kardemumma, mango och mandel blir perfekt tillsammans. Rosta havregrynen och kardemumman i en torr kastrull på hög värme
Det går göra tryfflar både mörk, ljus och vit choklad och det går variera smakerna i nästan det oändliga, allt ifrån naturell choklad tillolikalikörer, kryddor frukt eller bär
Det blir sylter, marmelader, tryfflar och marsipan - allt gott och prydligt dekorerat. Tillsätt de två sockersorterna och koka i ca femminuter, stäng av värmen och rör ned rommen
Att äta glass till frukost är ingen nyhet, varken för mig eller för er som läser bloggen - de flesta av er vet nog att jag har en förkärlek till bananglass och att det tillhör en av mina absoluta favoriter då det kommer tillefterrätts-frukostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.