Lyxiga langos med smörstekta kantareller och comtémousse
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Langos, ca 15 st1-2 potatisar mjöliga, med skal [1 stor eller 2 mindre] 1,5 dl standardmjölk 20 g jäst 1 tsk florsocker 2,5-3 dl vetemjöl + 0,5 dl till knådning 1,5 tsk salt 0,5 l olja
  • Comtémousse2 dl crème fraîche 100 g färskost 0,5 msk vitvinsvinäger 70 g comtéost, finriven salt vitpeppar
  • Kantareller350-400 g kantareller 3 msk smör 0,5 dl gräslök, fint skuren salt svartpeppar
  • Topping gräslök, fint skuren riven comtéost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.