Lyxig vegansk Palak Paneer med tofu
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g fast tofu
  • 1,5 tsk garam masala
  • 1,5 tsk gulcurry
  • 1 tsk korianderpulver
  • 1 tsk kardemummapulver
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1/2 tsk malen kanel
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 msk rapsolja
  • 1/2 dl växtbaserad yoghurt
  • juice från 1/2 lime 1 msk ljus sojasås
  • 1/2-1 tsk chilipulver
  • 1 gul lök
  • 2 msk veganskt smör eller rapsolja
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 cm färsk ingefära
  • 1 paket med fryst hel bladspenat á 450 g 1,5 msk garam masala
  • 1,5 msk gulcurry
  • 2 tsk korianderpulver
  • 2 tsk svarta eller vita senapsfrön
  • 1 tsk kumminfrön
  • 1 msk spiskummin
  • 1 msk gurkmeja
  • 1/2-1 tsk chilipulver eller efter smak
  • 1-2 dl vatten
  • 1 msk ljus sojasås
  • 1 stor gul lök eller 2 vanliga 1/2 dl rapsolja
  • 4 lagerblad 1,5 msk garam masala
  • 1,5 msk gulcurry
  • 2 tsk korianderpulver
  • 2 tsk kardemummapulver
  • 1 tsk malen kanel
  • 1 msk spiskummin
  • 1 msk gurkmeja
  • 1-2 tsk chilipulver eller efter smak
  • 4 klyftor vitlök
  • 4 ×4 cm färsk ingefära
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 burk krossade tomater á 400 g 1 burk kokosmjölk á 400 g 4 dl vatten
  • 2 msk ljus sojasås
  • 2 msk ljus grönsaksfond
  • 1 msk socker
  • 50 g växtbaserat smör
  • 1 kruka färsk koriander
  • juice från 1/2 lime Salt och mer chilipulver efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.